13 de juny 2011

Salutació i explicació del vot del regidor de la UdM Sant Julià de Ramis


Després de la preceptiva votació de tots i cadascun dels onze regidors i regidores de l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis, es procedí per part de la mesa d'edat al recompte de vots obtinguts pels caps de llista de les diverses formacions polítiques amb representació municipal. D'aquesta manera, el candidat socialista Narcís Casassa obtingué 5 vots, aconseguint així una majoria simple, gràcies als vots del regidors del PSC i del regidor de la UdM Sant Julià de Ramis. Tot seguit, els diversos grups municipals feren l'explicació del seu vot.
El nostre regidor, Pere Pujolràs i Feixas, es dirigí al públic assistent amb les següents paraules:

Molt bon dia a tothom

En primer lloc, el nostre grup, la UdM de Sant Julià de Ramis, i jo personalment felicitem en Narcís Casassa com a nou alcalde d’aquest ajuntament. El nostre vot ha estat per a ell i el seu grup, per la confiança que ens mereix, per la seva vàlua personal, per la trajectòria de treball conjunt pel poble que hem portat al llarg de les darreres tres legislatures i la coincidència programàtica entre els dos grups. D’aquesta manera, i atenent al pacte de govern signat entre el grup municipal socialista i el grup municipal de la UdM, s’estableix el compromís mutu envers el municipi i les persones que hi vivim.

En segon lloc, i com a cap de llista de la UdM Sant Julià de Ramis, vull agrair a totes i cadascuna de les persones que en les passades eleccions del 22 de maig ens van fer confiança. Representar-les a l’Ajuntament del nostre poble és una gran responsabilitat i per això em comprometo, des d’ara mateix, a treballar per atendre les necessitats i demandes que tenim com a societat del s. XXI

La UdM ve de lluny, des de l’any 1999, on ja vam establir les bases d’un equip de persones que estimem Sant Julià de Ramis. Hem treballat per aconseguir un poble millor, amb més benestar per les persones i amb un major respecte per la natura i el patrimoni que hem rebut de les generacions precedents. Durant els primers anys de la nostra intervenció al govern municipal vam voler incidir en cobrir necessitats i mancances del nostre poble: s’han augmentat de manera clara els serveis educatius, culturals i socials i s’han traçat les línies bàsiques de planificació i creixement. Tot això, sense perdre de vista el continuat esforç i treball per a intentar superar les grans dificultats que ens suposen les nombroses vies de comunicació que ens creuen.

Així, doncs, a la UdM encarem aquest nou mandat que ara encetem amb la il·lusió i el compromís de proposar i liderar projectes de qualitat per a la nostra població. Projectes que han de millorar la identitat i la cohesió i relació entre els diversos veïnats. I ho farem amb la mà estesa a tots els regidors i regidores d’aquest Ajuntament. Per què el poble és de tots i ens necessita a totes i a tots.

Des de la UdM emplacem a treballar a la resta de grups municipals perquè no volem excloure a ningú, i per això ens hem dirigit i hem volgut parlar amb tots els grups municipals, malgrat ser el tercer grup i, entenent que no ens corresponia a nosaltres fer-ho, ho hem fet.

Des d’ara i aquí deixem la porta d’UdM oberta, estem disposats a parlar, a consensuar i a treballar conjuntament per Sant Julià de Ramis.

Finalment, repeteixo, moltes felicitats batlle, moltes felicitats Narcís, has estat i desitjo que continuïs sent un bon alcalde, et desitjo molta sort personalment i també pel bé del nostre municipi.

Gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada